Portfolio

Een greep uit ons portfolio


Hieronder vindt u een greep uit ons portfolio. Al ons werk is echter maatwerk. Neem gerust contact op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. D.m.v. professionele tekeningen kunnen wij uw idee uitwerken tot een kwalitatief hoogwaardig en op maatgemaakt product.

kozijnen
NA
erker kozijn twee op elkaar
aanbouw
standaard 1
hekwerk
IMG_8963
IMG_8962

kozijnen.


Wij maken kozijnen voor bestaande bouw, nieuwbouw,

renovaties, monumentale panden en kunnen ook restauraties uitvoeren. Op basis van een bezichtiging, gesprek, schets of

foto werken wij uw kozijn uit in professioneel tekenprogramma, waarna u een goed beeld heeft van het eindproduct.

Er zijn vele verschillende mogelijkheden in de uitvoering,

wij adviseren u hier graag over.

Deuren.


Openslaande deuren, binnen- & buitendeuren, garagedeuren en (4 seizoenen)schuifpuien. Ook hier geldt dat de mogelijkheden groot zijn, alles is maatwerk. Wij kunnen deuren naar uw wens maken. Bijvoorbeeld leveren met kozijn of juist los. Voorzien van DTS of hardstenen onderdorpels, met of zonder HR++ glas. Wij maken voor u een professionele tekening zodat u een goed beeld heeft van het uiteindelijke product.

deur
voordeur in fabriek
voordeur met raam en brievenbus
IMG_8965
openslaande deuren
schuifpui1
aanbouw
IMG_8962
erker kozijn twee op elkaar
dakkapel 1
standaard 1

Diversen.


Er zijn diverse houten elementen te bedenken en produceren zoals bijv. lijstwerk, hekwerk, erkers, serres of  een aanbouw. Alles wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Niet alleen nieuwe producten maar ook onderhoud en renovatie zijn mogelijk.  Uiteraard allemaal geproduceerd uit hout.

Hout heeft zich bewezen duurzaam en betrouwbaar te zijn. Of het nu om  het milieu, duurzaamheid of uitstraling gaat, hout heeft duidelijke voordelen ten opzichte van alle andere gebruikte materialen.